Algemene voorwaarden

 1. Algemeen:
 • De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die gedaan worden op 6sensi.nl. Door een bestelling te plaatsen verklaard u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.
 • Kvk: 08202966
 • Btw: NL001661126B64
 1. Prijzen/betaling:
 1. Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten
 2. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van  druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
 3. Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging per mail met de totale kosten (inclusief verzendkosten).
 4. Uw bestelling wordt opgestuurd na ontvangst van betaling.
 5. Voor de verzending van de bestelling brengen wij verzendkosten in rekening
 1. Levering:
 1. De artikelen op 6sensi.nl, die uit voorraad leverbaar zijn, worden na ontvangst van betaling binnen 48 uur verstuurd. Heb je een bestelling met spoed nodig, laat me dat dan  weten.
 2. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
 3. Voor bestellingen vanuit België is de bezorgtijd 3-5 werkdagen.
 4. Alle bestellingen worden via DHL pakketpost verzonden. U ontvangt een bevestiging per  mail zodra uw bestelling wordt verzonden.
 5. 6Sensi.nl is niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven adressen. Wanneer de klant een foutief adres heeft opgegeven kan het pakket retour gestuurd worden door DHL Parcel of  het wordt op het opgegeven adres geleverd (naam ontvanger en adres hoeven niet overeen  te komen, opgegeven adres is leidend). Er vindt dan geen creditering van de bestelling  plaats.
 1. Retour/ruilen:
 1. Wij voeren uw bestelling met de grootst mogelijke zorg uit. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen. Is een product beschadigd bij aankomst, dan kunt u het product binnen 14 dagen naar ons terug sturen. U dient direct bij ontvangst telefonisch of  via e-mail  contact hierover met ons op te nemen om de klacht te melden. Afhankelijk van de situatie zal gevraagd worden het product te fotograferen of te retourneren. Ingeval van  retourzending van beschadigde, gebrekkige of foutief geleverde producten leveren wij kosteloos vervangende producten, onder voorwaarde dat u de producten eerst aan ons retour stuurt (na onderling overleg). Producten graag in dezelfde staat retour als waarin u de producten heeft ontvangen. Wij  zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.
 2. Het terugzenden van de producten komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.
 3. Kunnen wij de retourzending niet vervangen dan zullen wij u het bedrag binnen 5 dagen terugstorten op  uw bankrekening. 6Sensi retourneert 1x verzendkosten (van het terugsturen ivm beschadiging).
 4. 6Sensi.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren, wanneer er een duidelijk aanwijsbaar vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt dan wel dat de verpakking is geopend, of door de schuld van de afnemer is beschadigd.
 5. Onze gegevens voor retournering staan op onze contactpagina.
 1. Vragen/klachten:
 • Uiteraard streven wij naar tevreden klanten. Heeft u een klacht, vraag of opmerking over onze producten of onze site, dan kunt u altijd contact opnemen via: info@6sensi.nl . Wij helpen u graag.
 1. Bescherming van persoonsgegevens:
 • De ingevulde gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen aan derden worden verstrekt in verband met betalingstransacties en bezorging.
 1. Aansprakelijkheid:
 1. 6Sensi.nl wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van  deze website kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend en 6sensi.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze site en producten. 6Sensi.nl vrijwaart zich van alle juridische consequenties.
 2. 6Sensi.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten  gevolge van beeldschermkwaliteit.

Filters

Hulp nodig?