Conditioner bar – 100% natuurlijk en vegan friendly – 60 gr

 

  • Geschikt voor elk haartype
  • Maakt je haar zacht en geeft elasticiteit
  • Gaat 5x langer mee dan vloeibare conditioner
  • 100% VEGAN OK, plasticvrij

Uitverkocht

 10,50

Uitverkocht

Product informatie

Deze vaste conditioner bar is geschikt voor ieder haartype, maakt je haar extra zacht en geeft elasticiteit aan je haar. Zelfs het meest “moeilijke” haar heeft hier baat bij. Deze conditioner is een goede aanvulling op onze shampoobars.

De conditioner is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, als organische sheaboter, organic Ligurische olijfolie en rijstzetmeel. De samenstelling is gelijk aan een traditionele vloeibare conditioner, maar zonder water!

Hoe te gebruiken:

Wrijf de conditioner bar in je natte handen, of direct op nat gewassen haar, tot het schuimt. Een hele kleine hoeveelheid is al genoeg. Wrijf goed en spoel de conditioner na 2 à 3 minuten intrekken weer uit. Deze vaste conditioner gaat wel 5x langer mee dan een vloeibare conditioner.

Om langer te genieten van deze vaste conditioner hebben wij hiervoor een herbruikbare aluminium bewaarbox. De conditioner kan zo droog en geventileerd bewaard worden. Deze bewaarbox kan separaat worden aangeschaft. Deze bewaarbox is ook perfect voor op reis of mee te nemen tijdens het sporten (zie badaccessoires).

De conditioner zit verpakt in een kartonnen verpakking – recyclebaar en plastic vrij!

Gewicht: 60 gram

Dit product wordt op ambachtelijke wijze gemaakt, met natuurlijke ingrediënten.  De ingrediënten worden uit de regio Ligurië gehaald, (locale (km-0) gewassen.

Dit product is Vegan OK.

Een BIO AIAB – VEGAN OK – Made in Italy gecertificeerd product.

Geproduceerd door: Naturaequa-Italy

 

Verzendinformatie

Wij bezorgen zowel in Nederland als in België.

Verzending binnen Nederland is gratis bij een besteding van € 50,- of meer.
Anders wordt er een standaardtarief van € 6,95 gerekend.

Verzending naar België of Duitsland zijn gratis bij een besteding van € 75,- of meer.
Anders wordt er een standaardtarief van € 12,50 gerekend.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u via de mail een Track&Trace code om de status van uw verzending te kunnen inzien.

Over 6Sensi

6 (Sei) Sensi is Italiaans voor 6 (zes) zintuigen:

Zien – Horen – Ruiken – Proeven – Voelen – Gevoel

Onze badlijnen en huidverzorgingsproducten worden geproduceerd in Italië, in de provincie Ligurië. Ze prikkelen al je zintuigen en brengen je naar Bella Italia!

Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt en er worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten in verwerkt. De geuren, plantaardige extracten, kruiden en cosmetische oliën worden pas in de laatste fase van verwerking toegevoegd.

De keuze van de te gebruiken ingrediënten en grondstoffen voor de zeep en huidverzorging is erg belangrijk, dit om de hoge kwaliteit van onze producten te waarborgen en om risico’s van allergieën te minimaliseren.

Extra informatie

Extra informatie

Badlijn

Olijfolie

Inhoud

60 GR

Filters

Hulp nodig?