Scrubhandschoen – loofah.

  • verwijderd dode huidcellen
  • bevorderd doorbloeding van de huid
  • zorgt voor een zijdezachte en diep gereinigde huid
  • vaak samen gebruikt met onze scrubzeep

 8,50

Product informatie

Deze dubbelzijdige scrubhandschoen is gemaakt van het natuurlijke materiaal loofah. Deze handschoen is gemaakt om je huid stevig te scrubben, dode huidcellen verdwijnen eenvoudig en de doorbloeding van je huid wordt bevorderd.

Gebruik deze scrubhandschoen bij voorkeur samen met onze Scruboliva – scrubzeep, maar alleen met water kan ook. Na gebruik voelt je huid zijdezacht en diep gereinigd aan.

Loofah is afkomstig van de luffa plant. Een komkommerachtige courgetteplant die sponsachtige vruchten voortbrengt. De vruchten worden gedroogd en worden als spons gebruikt.

Alleen voor lichaam, niet voor gezicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzendinformatie

Wij bezorgen zowel in Nederland als in België.

Verzending binnen Nederland is gratis bij een besteding van € 50,- of meer.
Anders wordt er een standaardtarief van € 6,95 gerekend.

Verzending naar België of Duitsland zijn gratis bij een besteding van € 75,- of meer.
Anders wordt er een standaardtarief van € 12,50 gerekend.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u via de mail een Track&Trace code om de status van uw verzending te kunnen inzien.

Over 6Sensi

6 (Sei) Sensi is Italiaans voor 6 (zes) zintuigen:

Zien – Horen – Ruiken – Proeven – Voelen – Gevoel

Onze badlijnen en huidverzorgingsproducten worden geproduceerd in Italië, in de provincie Ligurië. Ze prikkelen al je zintuigen en brengen je naar Bella Italia!

Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt en er worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten in verwerkt. De geuren, plantaardige extracten, kruiden en cosmetische oliën worden pas in de laatste fase van verwerking toegevoegd.

De keuze van de te gebruiken ingrediënten en grondstoffen voor de zeep en huidverzorging is erg belangrijk, dit om de hoge kwaliteit van onze producten te waarborgen en om risico’s van allergieën te minimaliseren.

Extra informatie

Extra informatie

Badaccessoires

Spons

Filters

Hulp nodig?