Handcrème met olijfolie – 125 ml

 

  • Handcrème met olijfolie & vitamine E
  • Beschermt handen
  • Maakt je handen soepel en zacht
  • Olivit-E
  • Inhoud: 125 ml
  • Crema fluida mani all’olio di Oliva e Vitamina E

 14,50

Product informatie

Onze huidverzorgingsproducten worden ook geproduceerd in Italië. Ons doel is om natuurlijke cosmetische producten aan te bieden. De ingrediënten voor deze cosmetische producten zijn afkomstig van zoveel mogelijk biologische gewassen.

Olijfolie staat al duizenden jaren bekend om haar cosmetische werking en dankzij moderne extractie technieken zijn onze producenten in staat om de werkzame bestanddelen van de olijf te gebruiken. Het onverzeepbare gedeelte in de olijfolie en het olijvenblad extract worden gebruikt in alle Olivit-E huidverzorgingsproducten.

Deze handcrème is ook uit de serie Olivit-E huidverzorgingsproducten en is verrijkt met olijfolie, vitamine-E en plantaardige glycerine. De crème beschermt de handen tegen schadelijke effecten van buitenaf en ze voelen zacht en soepel aan. De handcrème trekt snel in de huid.

Deze handcrème met olijfolie wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in Italië aan de Italiaanse Bloemenrivièra.

Werking:

  • maakt je huid soepel & zacht
  • beschermt tegen schadelijke effecten
  • trekt snel in de huid

 

Ingrediënten: sodium cocoate, aqua, potassium cocoate, parfum, olea europaea oil unsaponifiables, limonene, cinnamomum zeylanicum bark powder, citral, linalool, CI 47005, CI 45100

Dermatologisch getest (niet op dieren!).

 

Verzendinformatie

Wij bezorgen zowel in Nederland als in België.

Verzending binnen Nederland is gratis bij een besteding van € 50,- of meer.
Anders wordt er een standaardtarief van € 6,95 gerekend.

Verzending naar België of Duitsland zijn gratis bij een besteding van € 75,- of meer.
Anders wordt er een standaardtarief van € 12,50 gerekend.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u via de mail een Track&Trace code om de status van uw verzending te kunnen inzien.

Over 6Sensi

6 (Sei) Sensi is Italiaans voor 6 (zes) zintuigen:

Zien – Horen – Ruiken – Proeven – Voelen – Gevoel

Onze badlijnen en huidverzorgingsproducten worden geproduceerd in Italië, in de provincie Ligurië. Ze prikkelen al je zintuigen en brengen je naar Bella Italia!

Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt en er worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten in verwerkt. De geuren, plantaardige extracten, kruiden en cosmetische oliën worden pas in de laatste fase van verwerking toegevoegd.

De keuze van de te gebruiken ingrediënten en grondstoffen voor de zeep en huidverzorging is erg belangrijk, dit om de hoge kwaliteit van onze producten te waarborgen en om risico’s van allergieën te minimaliseren.

Extra informatie

Extra informatie

Inhoud

125ml

Huidverzorging - handen

Handcrème

Filters

Hulp nodig?